Schakeldag 2019 ‘Omgeving in transitie – Klaar voor de start!

De datum van de Schakeldag 2019 is dinsdag 25 juni 2019, zet deze datum alvast in uw agenda. De locatie: 1931 Congrescentrum Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. De doelgroep van de schakeldag is de uitvoerend- en beleidsmedewerker in de fysieke leefomgeving  domein en werkzaam bij de overheid, een kennisinstelling of in het bedrijfsleven.

De voorbereidingen voor de jaarlijkse schakeldag zijn al weer in volle gang. Noteer daarom vast in je agenda: dinsdag 25 juni 2019 in ’s Hertogenbosch. Thema van dit jaar is ‘Omgeving in transitie – Klaar voor de start!’.

Na een plenair gedeelte dat grotendeels in het teken zal staan van het thema is er weer de mogelijkheid om uit een veelheid van workshops te kiezen.

In deze workshops staan zowel de huidige als de toekomstige wet en regelgeving in milieu en ruimtelijke ordening centraal en komen verschillende maatschappelijke transities aan bod. Uiteraard is er ook aandacht voor instrumenten en tools en kun je zelf ook actief aan de slag met games, quizzen en debatten.

Daarnaast is er voldoende tijd en ruimte om bekende en nieuwe collega’s te ontmoeten.

Naast kennisdeling blijft het netwerken een belangrijke activiteit op deze dag. Verbreed je horizon, leg nieuwe contacten en kom tot vernieuwende ideeën.

Zie ook een impressie (presentaties) van de Schakeldag 2018. Binnenkort ook alle informatie over de editie 2019. Reserveer alvast de datum in uw agenda.

Aanmelden

Wil je een uitnodiging ontvangen voor de Schakeldag? Laat het ons weten en vul hier uw gegevens in.