Inschrijving gestart: meld u nu aan voor de Schakeldag 2019

U kunt zich nu aanmelden voor de Schakeldag 2019, hét jaarlijkse moment voor uitvoerende- en beleidsmedewerkers werkzaam bij de overheid, kennisinstellingen en het bedrijfsleven. Het congres vindt plaats op dinsdag 25 juni 2019 in 1931 Congrescentrum Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Wat kunt u verwachten?

Thema van dit jaar is: ‘Omgeving in transitie – Klaar voor de start!’. Naar verwachting treedt de Omgevingswet in 2021 in werking. Hoogste tijd dus om u daar op voor te bereiden.

Laat u bijpraten en kom in gesprek over alle actualiteiten rondom wet- en regelgeving in de fysieke leefomgeving. De schakeldag is al jaren de uitgelezen kans om in één dag kennis op te doen, volop te netwerken, ervaringen uit te wisselen met vakgenoten en nieuwe relaties aan te gaan.

Mislukkingen

Paul Iske opent de dag met een keynote over ‘samen werken, samen falen, samen leren’. Iske is hoogleraar Open Innovation & Business Venturing aan de Universiteit Maastricht. Daarnaast is hij CFO (Chief Failure Officer) van het Instituut voor Briljante Mislukkingen: ‘Soms zijn mensen bang om te falen, of zijn terughoudend in het vertellen hoe het écht is gegaan. Zeker bij de ontwikkeling en implementatie van nieuwe wetgeving, waar je natuurlijk vaak helemaal niet zit te wachten op dingen die mislukken.’

Programma

Na een plenair gedeelte is er weer de mogelijkheid om uit een veelheid van workshops te kiezen. In deze workshops staan zowel de huidige als de toekomstige wet en regelgeving in milieu en ruimtelijke ordening centraal en komen verschillende maatschappelijke transities aan bod.

Uiteraard is er ook aandacht voor instrumenten en tools en kunt u zelf ook actief aan de slag met games, quizzen en debatten.

Daarnaast is er voldoende tijd en ruimte om bekende en nieuwe collega’s te ontmoeten. Naast kennisdeling blijft het netwerken een belangrijke activiteit op deze dag. Verbreed uw horizon, leg nieuwe contacten en kom tot vernieuwende ideeën.

Aanmelden en kosten

U kunt zich inschrijven via dit registratieformulier.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Kosten voor deelname bedragen € 110,- exclusief BTW.

Kijk voor de meest actuele informatie op schakeldagen.nl.