InfoMil Actueel 245

InfoMil Actueel
InfoMil Actueel 245

Start inschrijving Landelijke Vuurwerkdag 2017

Op dinsdag 3 oktober 2017 organiseren de Landelijke Werkgroep Vuurwerk Coördinatoren en Rijkswaterstaat/Kenniscentrum InfoMil de Landelijke Vuurwerkdag 2017. Er is een breed aanbod aan onderwerpen met sprekers vanuit verschillende terreinen. Tot 15 september kunt u zich inschrijven voor deze leuke, leerzame en interactieve dag.

Mobiliteitsweek 2017 'delen brengt je verder'

Gaat u duurzaam naar uw werk? Tijdens de Europese Mobiliteitsweek, van 16 tot en met 22 september 2017, laten we zien wat er in Nederland is gerealiseerd op het gebied van duurzame mobiliteit. Rijkswaterstaat roept organisaties en overheden op om goede voorbeelden van verduurzaming aan te dragen, om zo de voortrekkersrol van Nederland te onderstrepen.

Onderdeel Ruimte ingrijpend aangepast

Vanaf 1 januari 2017 is het onderdeel Ruimte op Kenniscentrum InfoMil ingrijpend aangepast. De oude Handreiking Ruimtelijke Ordening en Milieu is verdwenen. Dit betekent niet dat de informatie niet meer beschikbaar is. Via de nieuwe structuur bij het onderdeel Ruimte is de informatie nu te vinden, vernieuwd en verder uitgebouwd.