InfoMil Actueel 264

InfoMil Actueel
InfoMil Actueel 264

Karl Raats komt naar de Schakeldag 2018

Karl wie? Karl Raats, Belgisch procesbegeleider, coach en spreker over zakelijke creativiteit die in Nederland de titel "Spreker van het jaar 2016" wegkaapte. Vol Vlaamse charme en (h)eerlijke humor, houdt hij managers en ondernemers geen spiegel, maar hele spiegelpaleizen voor. Zo ook op de schakeldag. Want creatief denken en doen, ondanks of juist dankzij de Omgevingswet, daar valt heel wat over te ontdekken.

Mis het komende nummer van de InfoMil Perspectief niet

Bent u al geabonneerd op de InfoMil Perspectief? Het online magazine dat u informeert over achtergronden en ontwikkelingen op het gebied van milieuwet- en regelgeving. In verband met de nieuwe privacywetgeving (AVG) moet u zich opnieuw aanmelden. U blijft het magazine dan 4 keer per jaar (gratis) ontvangen.

Start ook met klimaatneutraal en circulair inkopen

TNO berekende dat we in deze kabinetsperiode als overheden samen 1Mton CO2 kunnen besparen als we maximaal inzetten op klimaatneutraal en circulair inkopen. Het kabinet nodigt daarom alle overheden en publieke organisaties uit die extra impuls te geven aan duurzaam inkopen in 2018. Doet u ook mee?

Festivals worden afvalvrij

Het NOS-journaal zond een item uit over de Green Deal Afvalvrije festivals waar Rijkswaterstaat bij betrokken is.

Handhavingsestafette 2018

Dinsdag 5 juni 2018 werd de Handhavingsestafette (HHE) Flevoland en Gooi en Vechtstreek afgesloten. De jaarlijkse estafette heeft 13 integrale projecten uitgevoerd in 12 verschillende gemeenten.