InfoMil Actueel 292

InfoMil Actueel
InfoMil Actueel 292

Trainingen voor toezichthouders energiebesparing

Dit najaar biedt Kenniscentrum InfoMil beginnende en gevorderde toezichthouders energiebesparing de mogelijkheid kennis en vaardigheden te verbreden. Dit kan onder andere door middel van e-learning en praktijktrainingen Toezicht op energiebesparing op 14 en 28 oktober 2019 en de training Communiceren met Effect op 4 en 25 november 2019.

3de Nationale netwerkbijeenkomst Energie 2019

Op 26 september 2019 is in Utrecht de derde Nationale netwerkbijeenkomst Energie 2019. Deze bijeenkomst staat geheel in het teken van 'Informatie-gestuurde handhaving op basis van de informatieplicht energiebesparing'. Graag aanmelden vóór 19 september 2019.

Nieuwe handreiking Eural gepubliceerd

Hoe moeten afvalstoffen worden ingedeeld  als het gaat om  gevaareigenschappen? De regelgeving voor het beoordelen van gevaareigenschappen is gewijzigd. Er is een nieuwe Nederlandse handreiking Eural. De handreiking is helemaal actueel met de huidige regelgeving.

Internetconsultatie Rav tot en met 5 september 2019

De wijziging van de Regeling ammoniak en veehouderij (Rav) ligt tot en met 5 september 2019 ter consultatie. U kunt de wijzigingen inzien en reageren.

Handreiking vergunningverlening waterstoftankstations beschikbaar

Het Instituut Fysieke Veiligheid en het Waterstof Veiligheid Innovatie Programma hebben samen een bestuurlijke handreiking voor vergunningverlening voor waterstoftankstations ontwikkeld. De handreiking gaat in op de komst van waterstoftankstations.