InfoMil Actueel 308

InfoMil Actueel

Atlas PLUS: Blijf waar je bent, maar verroer je wel!

Hoe gezond is uw leefomgeving? Is de lucht schoon? Waar is veel geluid en waar is het stil? Hoeveel groen is er bij u in de buurt? Dit en meer ontdekt u op de kaarten in de Atlas Leefomgeving. Iedereen werkt zo veel mogelijk thuis, ook wij als Atlassers. De bijzondere periode maakt ons creatief en zorgt dat we willen ontdekken wat nog wel mogelijk is. Wij delen initiatieven om samen geïnspireerd te blijven, kijk daarom snel op de Atlas PLUS kanalen.

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden aangesloten op Digitaal Stelsel Omgevingswet

Als eerste overheid heeft het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden de volledige keten rond regels en vergunningen aangesloten op het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO).

Let op: 'oude' aanvragen worden uit Omgevingsloket verwijderd

Vanaf 15 juni 2020 worden oude aanvragen uit Omgevingsloket online verwijderd. Alle aanvragen die langer dan een jaar niet gewijzigd zijn, worden verwijderd.

Omgevingsloket niet beschikbaar op zaterdag 9 mei

Zaterdag 9 mei 2020 is Omgevingsloket online omgevingsloket.nl de hele dag niet beschikbaar. Er wordt die dag een nieuwe versie geplaatst.

Informatieplicht energiebesparing Bal in consultatie

Woensdag 22 april 2020 is de invoeging van de Informatieplicht in het Besluit activiteiten leefomgeving (Bal) in consultatie gegaan. Er kan tot 20 mei 2020 gereageerd worden op het voorgestelde besluit.