Netwerkbijeenkomst Toezicht op energiebesparing - 26 oktober 2021

Datum
Plaats in agenda
Tijd
14:00 tot
Locatie
La Vie Meeting Center - Utrecht / Online
Doelgroep

Deelname aan de Netwerkbijeenkomst staat open voor medewerkers energie, werkzaam bij gemeenten, provincies, omgevingsdiensten en het Rijk.

Omschrijving

Op het programma staan de volgende onderwerpen:

  • Stand van zaken Convenanten Diensten en Industrie
  • Versterkte uitvoering energiebesparings- en informatieplicht (VUE)
    Stand van zaken VUE ronde 1 en 2, ontwikkeling derde ronde VUE
  • Energiebesparing in de omgevingswet
    Overzicht van de aankomende veranderen, verbreding energiebesparingsplicht, actualisatie EML en 2e ronde informatieplicht
  • Verduurzaming datacenters

De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Volledig programma (pdf, 484 kB)

Kosten

Geen

Meer informatie

Online: de netwerkbijeenkomst is ook online te volgen. U ontvangt hiervoor voorafgaand aan de bijeenkomst een link voor toegang. 
Het is niet mogelijk om tijdens de bijeenkomst online vragen te stellen via de chat. Heeft u vragen naar aanleiding van presentaties, dan kunt u deze stellen via de helpdesk energiebesparing.

Terugkijken: vanaf 1 november is de bijeenkomst via de website van Kenniscentrum InfoMil terug te kijken. Daar vindt u dan ook de presentaties en aanvullende informatie.

Aanmelden

Via het aanmeldingsformulier kunt u aangeven of u op locatie of online wilt deelnemen. U kunt zich aanmelden kan tot donderdag 21 oktober 2021.

Bijzonderheden

Op locatie worden de coronarichtlijnen van het RIVM gevolgd. La Vie Meeting Center Utrecht is COVID-19-gecertificeerd en werkt volgens dit COVID-19-keurmerk van Kiwa.