Een stappenplan voor het opstellen van de geluidsbelastingkaart

Een groot aantal overheden stelt de geluidsbelastingkaarten uiterlijk 30 juni 2017 vast. Kenniscentrum InfoMil stelt hiervoor een stappenplan beschikbaar. Dit stappenplan biedt handvatten voor het opstellen van de geluidsbelastingkaart.

NIEUW: Stappenplan voor geluidsbelastingkaart

Kenniscentrum InfoMil stelt een stappenplan geluidsbelastingkaart beschikbaar. Dit stappenplan biedt handvatten bij het opstellen van de geluidsbelastingkaart.

Wat staat op de kaart?

Op de website staat meer informatie over de strategische kaart en de geografische kaart. Daarbij kunt u zien welke informatie op de kaart staat.

Ondersteuning door Kenniscentrum InfoMil

Kenniscentrum InfoMil ondersteunt de overheden die geluidsbelastingkaarten en actieplannen moeten opstellen. Kenniscentrum InfoMil heeft de taken overgenomen van Projectbureau Omgevingslawaai Kartering en Actieplannen (POLKA). POLKA bood ondersteuning bij de eerste en tweede ronde.

Verzoek om contactgegevens

Om de betrokken overheden én andere organisaties goed van dienst te zijn, vragen wij om contactgegevens. Van een aantal organisaties hebben wij deze informatie al ontvangen. Als u betrokken bent bij de uitvoering van de kartering en actieplannen, maar wij weten dat nog niet: Wilt u dan zo vriendelijk zijn dit formulier in te vullen?