Geef uw voortgang door!

Deze zomer belt Kenniscentrum InfoMil de uitvoerende organisaties om te vragen wat de voortgang is bij het opstellen van de geluidsbelastingkaart en het actieplan.

Stappenplan

Kenniscentrum InfoMil meet de voortgang onder de uitvoerende organisaties. Dat gebeurt aan de hand van de stappen uit het stappenplan. Het stappenplan voor de geluidsbelastingkaart is volledig uitgewerkt.

Kenniscentrum InfoMil verwacht dat de organisaties al zijn gestart met de uitvoering. En dat ze nu de gegevens verzamelen.

De resultaten van deze inventarisatie maken we na de zomervakantie op de site bekend.

Geef uw voortgang door!

Het kan zijn dat InfoMil uw organisatie niet heeft kunnen bereiken. U kunt dan ook zelf uw voortgang aan ons doorgeven. Dit kan altijd. Ook als u vlak na een "belronde" een stap heeft afgerond.

Verzoek om contactgegevens

Om de betrokken overheden én andere organisaties goed van dienst te zijn, vragen wij om contactgegevens. Van een aantal organisaties hebben wij deze informatie al ontvangen. Als u betrokken bent bij de uitvoering van de kartering en actieplannen, maar wij weten dat nog niet: Wilt u dan zo vriendelijk zijn dit formulier in te vullen?