Release AIM 1 juli 2017

Met de release van 1 juli is de Activiteitenbesluit Internet Module aangepast aan de wijzigingen van de Activiteitenregeling in erkende energiebesparende maatregelen. Daarnaast heeft Rijkswaterstaat opmerkingen en suggesties van gebruikers verwerkt.

Wijziging Activiteitenregeling erkende energiebesparende maatregelen

De Wijzigingsregeling Activiteitenregeling van 7 juni 2017 voegt voor vijf bedrijfstakken erkende maatregellijsten voor energiebesparing toe. Daarnaast voegt de regeling nieuwe maatregelen toe aan de bestaande maatregellijsten. Ook zijn bestaande maatregelen gecorrigeerd.

De publicatie staat in Staatscourant 2017, nummer 30584. Deze wijziging trad op 1 juli 2017 in werking.

De wijzigingen van deze regeling hebben in de AIM effect op de overzichten met maatregelen en relevante artikelen die de gebruiker kan downloaden. In de release van 1 juli 2017 hebben we deze overzichten vernieuwd.

Meer informatie over de inhoud van deze wijzigingen vindt u op de pagina Wijzigingsregeling gepubliceerd: Meer erkende maatregelen energiebesparing.

Opmerkingen van gebruikers verwerkt

Tussen december 2016 en juni 2017 heeft Rijkswaterstaat via de helpdesk en het suggestieformulier opmerkingen en suggesties van gebruikers ontvangen. Hiervan heeft Rijkswaterstaat een groot deel in de AIM-versie van 1 juli 2017 verwerkt.


Uw onderwerpen