Milieuwegwijzer editie 2020 beschikbaar

De editie 2020 van de digitale Milieuwegwijzer voor bedrijf en overheid is uit. De vraagbaak biedt actuele kennis van de milieuwet- en regelgeving, de stand der techniek bij milieuvoorzieningen en verklaart een groot aantal begrippen.

De Milieuwegwijzer 2020 behandelt alfabetisch alle relevante milieubegrippen. Door deze aanpak is de e-pub een handzaam hulpmiddel voor milieuprofessionals, of iemand nu werkzaam is bij de overheid, het bedrijfsleven of een adviesbureau.

Milieuwegwijzer 2020 cover
Cover 2020

Ook voor 'experts' interessant

De meerwaarde begint bij het overzicht met afkortingen: zelfs de doorgewinterde milieu-professional vindt hier een schat aan onbekende of minder bekende namen. Toch komt de professional die afkortingen in de dagelijkse praktijk toch nog regelmatig tegen. De alfabetische index is een eerste vertrekpunt om bij een onderwerp uit te komen. Of gebruik de zoekfunctie hiervoor. De e-pub bevat bovendien veel interne verwijzingen om naar aanvullende informatie in een ander gedeelte van de wegwijzer te gaan. De uitgave heeft ook veel externe links die de lezer direct op betrouwbare en relevante vindplaatsen van informatie op het web brengen.

Ontstaan van het blad

De uitgave is een uitvloeisel van het werk van de samenstellers, Maurits Groen en Wim Verhoog voor MilieuMagazine. Het blad is al 30 jaar hét vakblad voor iedereen die beroepsmatig met milieu bezig is. Aandacht voor de praktijk staat voorop, vooral via artikelen en interviews over praktijkervaringen en de wisselwerking met regelgeving en beleid.

Milieuwegwijzer 2020 aanschaffen?

De e-pub kost minder dan 50 euro en is te bestellen door een mail te sturen naar: info@milieu-magazine.nl. Vermeld als onderwerp: Milieuwegwijzer 2020.

Eerst kennis maken met de vraagbaak? Stuur dan een mail met als onderwerp Kennismakingsversie Milieuwegwijzer 2020 dan ontvangt u de index en de eerste drie hoofdstukken gratis.