Berichtenverkeer update op de oefenomgeving

Omgevingsloket mailing
Mailing Omgevingsloket online

Berichtenverkeer update op de oefenomgeving

Op vrijdag 14 april is er een update geweest van het berichtenverkeer op de oefenomgeving van het Omgevingsloket online.

Waarom is deze wijziging voor u van belang?

Deze wijziging is voor u van belang als u als overheid gebruikmaakt van webservices om aanvragen of meldingen te ontvangen.

Berichtenverkeer testen

U kunt nu op de oefenomgeving testen of het berichtenverkeer voor uw organisatie nog goed werkt. Bijvoorbeeld door het indienen van een testaanvraag.

Wij stellen het vanuit landelijk beheer zeer op prijs als u vanaf nu tot en met 5 mei het berichtenverkeer op de INR-omgeving wilt testen. 
U kunt testen door uw reguliere behandeltaken uit te voeren op de INR-omgeving om te kijken of het berichtverkeer binnen uw organisatie goed gaat. Bijvoorbeeld door het indienen van een testaanvraag, of het vragen van advies. Als u hulp nodig heeft bij het indienen van een testaanvraag, dan kunt u contact met ons opnemen via het helpdeskformulier. Het helpdeskformulier kunt vinden op de Infomil website.

Uw bevindingen van het testen kunt u via hetzelfde helpdeskformulier naar ons communiceren.

Release op productieomgeving

Naar verwachting wordt het berichtenverkeer op de productie omgeving geüpdatet op maandag 15 mei na 17.00 uur. Als deze datum definitief is, informeren wij u hierover via deze mailing.