Storing met inloggen DigiD in Omgevingsloket online

Update 11 augustus, 8.00 uur

De oplossing is doorgevoerd. Inloggen met DigiD is weer mogelijk. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met de helpdesk Omgevingsloket online

Update 10 augustus, 18.00 uur

Op de testomgeving worden nu de laatste testen gedaan. Bij goed resultaat wordt dit donderdagochtend 11 augustus op www.omgevingsloket.nl gezet. Vanaf dat moment kunt u weer inloggen met DigiD.

Update 10 augustus, 15:00 uur

De oorzaak van de storing is gevonden. Er wordt nog steeds hard gewerkt aan de oplossing om het Omgevingsloket Online weer toegankelijk te maken met DigiD.

Heeft u door de storing een probleem met het indienen van een aanvraag? Zie onderstaande statusupdate voor een alternatieve manier om uw aanvraag in te dienen.

Update 9 augustus, 16.00 uur

De oorzaak is gevonden. De mogelijke oplossing wordt nu getest op de testomgeving. Het is nog niet bekend wanneer u DigiD weer kunt gebruiken. Heeft u hierdoor een probleem met het indienen van een aanvraag? U kunt ook een aanvraag doen op papier Omgevingsloket online - Papieren formulier samenstellen. Met een papieren formulier hoeft u niet in te loggen met DigiD. U doorloopt enkele stappen om het papieren formulier samen te stellen. Dit duurt enkele minuten. Als u klaar bent, downloadt u het formulier als PDF. Deze PDF kunt u afdrukken en invullen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met uw gemeente, waterschap of met de helpdesk Omgevingsloket online

Update 9 augustus, 11.00 uur

Alle partijen werken nog hard aan een oplossing. Het is helaas nog niet bekend wanneer deze storing verholpen is.

Update 8 augustus, 17.00 uur

Er wordt nog steeds hard aan gewerkt om dit probleem op te lossen. Excuses voor het ongemak.

Update 8 augustus, 14.00 uur

Er wordt nog gewerkt aan een oplossing.

8 augustus, 10.00 uur

Op dit moment is er een storing in Omgevingsloket online. Het inloggen met DigiD geeft een foutmelding. Er wordt aan gewerkt om de storing op te lossen. Wij houden u op deze pagina op de hoogte. Excuses voor het ongemak.