Opleidingen

Bijeenkomsten, workshops en trainingen

U kunt de kennis van InfoMil ook ontdekken tijdens een van onze bijeenkomsten, workshops en trainingen. Rijkswaterstaat organiseert elk jaar een Schakeldag waar u ervaringen kunt uitwisselen met collega’s en actuele informatie in interessante workshops kunt verkrijgen.

Ook organiseert InfoMil bijeenkomsten onder de naam Schakels. En de OmgevingsAcademie NL biedt trainingen aan om uw kennis voor uw praktijk nader uit te diepen en toe te passen.

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het aanbod van OmgevingsAcademie NL. Door de korte, praktijkgerichte trainingen van OmgevingsAcademie NL is uw kennis van milieu- en omgevingsregelgeving snel weer up to date. Opgedane vaardigheden zijn direct toepasbaar in uw dagelijkse praktijk.

Schakeldagen Nieuws

Schakeldag

schakels

De Schakeldag biedt u de uitgelezen kans om in één dag kennis en ervaringen te verzamelen en oude en nieuwe collega's ontmoeten. Bij de Schakeldag vindt u alle informatie onder één dak.

OmgevingsAcademie NL

handen op elkaar

OmgevingsAcademie NL is 'voor en door overheden' en vertaalt uw wensen voor bij- en nascholing naar trainingsprogramma's voor u op maat.

Schakels

connected

Kenniscentrum InfoMil organiseert onder de noemer 'Schakels' regelmatig bijeenkomsten in het land. Hierin biedt InfoMil kennis over een thema of onderwerp.

Toezicht lozingen

agrarisch

Als toezichthouder bij agrarische bedrijven (specifiek de open teelt en/of veehouderijen) dient u bijzonder alert te zijn op de lozingen.