OmgevingsAcademie NL bij Gelderse Omgevingsdag

OmgevingsAcademie NL was op 12 november 2015 volop aanwezig tijdens de Gelderse Omgevingsdag in Nijkerk. De Gelderse Omgevingsdag is een dag voor alle medewerkers van de zeven Gelderse Omgevingsdiensten. Het thema dit jaar was ’Kennis werkt’. Daar kon de OmgevingsAcademie NL natuurlijk niet op ontbreken. Het terrein veranderde daarvoor in een campus met hoogleraren in toga, workshops en colleges.

De trainers van de OmgevingsAcademie NL gaven 8 van de 81 workshops. De workshops gaven een indruk van de trainingen, wat deelnemers kunnen verwachten en onze werkwijze. Daarnaast was er ruimte voor discussie en informatie-uitwisseling met elkaar.

Zo waren er workshops Ruimtelijke Ordening in 10 sheets, Fijnstof en Veehouderijen, Stookinstallaties en Besluit Bodemkwaliteit. De Rijdende rechter en de Masterclass Wabo ontbraken natuurlijk niet op deze mooie dag. Bij de workshop PGS-15 en Grondwaterzorg in gemeentelijke omgeving kregen de deelnemers hun leerdoelen scherper. Dit deden de deelnemers door te werken met onze methode.

Veel deelnemers bezochten de workshops en discussieerden volop. In de stand van de OmgevingsAcademie NL konden de deelnemers kennismaken met het brede aanbod van trainingen. Een zeer inspirerende dag.


Uw onderwerpen