Omgevingsloket online

Met Omgevingsloket online (www.omgevingsloket.nl) kunt u digitaal een aanvraag of melding doen voor omgevingsvergunningen en watervergunningen. De overheid kan met Omgevingsloket online de aanvragen behandelen. Ook kan met Omgevingsloket online een vergunningcheck worden gedaan om te zien of een vergunning of melding nodig is.

Kenniscentrum InfoMil biedt informatie en tips voor het werken met het Omgevingsloket online. De helpdesk beantwoordt vragen van overheden, bedrijven en particulieren over Omgevingsloket online. Vragen kunnen gesteld worden via het helpdeskformulier. Er is ook een telefonische helpdesk 088 - 79 77 102, optie 5, op werkdagen tussen 9:00 en 12:00 uur.

Voor inhoudelijke vragen over aanvraag of melding kunnen bedrijven en particulieren terecht bij gemeente, waterschap of provincie.

Vragen en antwoorden

leefomgeving

Heeft u een vraag over het Omgevingsloket online? Hier vindt u een overzicht van alle vragen en antwoorden over het Omgevingsloket.

Wabo

voorschriften

De Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) is de basis voor een groot deel van de vergunningen in het domein van de fysieke leefomgeving.

Nieuws

Uw onderwerpen

Mailing Omgevingsloket

Op de hoogte blijven? Neem een gratis abonnement.

Direct naar