InfoMil Actueel 341

InfoMil Actueel

Aansluitvoorwaarden productieomgeving DSO bekendgemaakt

Bent u overheid? Dan gebruikt u straks het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO) om informatie te versturen en te ontvangen. De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) heeft voorwaarden gesteld aan het gebruik van het DSO. Bekijk hoe u kunt aansluiten op het DSO en wat de aansluitvoorwaarden zijn.

Werkt u mee aan een gelukkige leefomgeving?

Dinsdag 28 september organiseert de Atlas Leefomgeving de eerste online workshop van een reeks maandelijkse workshops. In de (interactieve) workshop Samenwerken aan een gelukkige leefomgeving: geef duurzame doeners een boost! gaan Liesbeth Paardekooper en Marion van Amelrooij van Geluksplekken met u onderzoeken hoe u van bedrijven en bewoners 'duurzame doeners' kunt maken.

Wilt u elke maand een workshop van Atlas Leefomgeving volgen? Ga dan naar de pagina Volg elke maand een Atlas-workshop! voor meer informatie.

Update Aan de slag met het werkend stelsel Omgevingswet - augustus 2021

Wat is de stand van zaken van het werkend stelsel van de Omgevingswet? Via de maandelijkse update Aan de slag met het werkend stelsel Omgevingswet nemen we u mee in de ontwikkeling van het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO). Dit keer, de ontwikkelingen in de maand augustus.

Vernieuwde website Schone Lucht Akkoord geeft themagroepen een duidelijke plek

De website van het Schone Lucht Akkoord is vernieuwd. Op de nieuwe website hebben themagroepen een duidelijke eigen plek gekregen. Hier staat informatie over de uitvoeringsagenda en de maatregelen. Alle provincies en bijna 100 gemeenten doen al mee. Gemeenten kunnen zich nog steeds aansluiten bij het Schone Lucht Akkoord.