InfoMil Actueel 235

InfoMil Actueel
InfoMil Actueel 235

InfoMil praat met u over uitvoering van kartering en actieplan

InfoMil schuift graag aan bij uw (regionaal) overleg over de uitvoering van kartering en actieplan. Heeft u behoefte aan het uitwisselen van kennis en ervaring met InfoMil? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Openingspagina Activiteitenbesluit vernieuwd

De startpagina van het Activiteitenbesluit is aangepast. Met de nieuwe opzet bent u nu sneller bij de gewenste informatie. Geef uw feedback met de blauwe feedback knop links op de pagina. Uw waardering kunt u onderaan de pagina kwijt door middel van de sterretjes.

Basisgids Omgevingswet beschikbaar

De Basisgids Omgevingswet biedt materialen voor trainingen en presentaties rond de Omgevingswet, en bouwt daarmee aan bewustwording en kennisoverdracht. Gebruikers van alle overheden worden opgeroepen actief bij te dragen aan de doorontwikkeling van de Basisgids.

Eerste vuurwerk nieuwsbrief gepubliceerd

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van vuurwerk (evenementen, opslagen, transport)? Abonneert u zich dan op de nieuwe vuurwerk nieuwsbrief. Kenniscentrum InfoMil en de Landelijke Werkgroep Vuurwerk Coördinatoren maken deze nieuwsbrief mogelijk.

Beschikbaarheid Omgevingsloket en Landelijk Asbestvolgsysteem

Op woensdag 29 maart 2017 wordt een nieuwe versie van Omgevingsloket online (OLO) geplaatst. Er wordt onder ander een koppeling gerealiseerd tussen het Omgevingsloket online en het Landelijk Asbestvolgsysteem (LAVS). Dit heeft invloed op de beschikbaarheid van zowel het OLO en het LAVS.

Asbest kernboodschap gepresenteerd tijdens werkconferentie 'versnelling aanpak asbestdaken'

Kenniscentrum InfoMil heeft de kernboodschap samen met Milieu centraal opgesteld. In de kernboodschap leest u welke kennis en informatie over het asbestdaken verbod al beschikbaar is.