InfoMil Actueel 271

InfoMil Actueel
InfoMil Actueel 271

Omgevingsloket online niet beschikbaar op dinsdag 25 september

Vandaag dinsdag 25 september 2018 komt er een nieuwe versie Omgevingsloket online beschikbaar op de productie-omgeving. Het omgevingsloket is deze dag daarom niet beschikbaar.

1 plek voor informatie over het nieuwe digitaal stelsel Omgevingswet

In 2021 treedt de Omgevingswet in werking. Bij de Omgevingswet hoort een goede digitale ondersteuning. Daarom wordt een digitaal stelsel voor de Omgevingswet ontwikkeld.

De nieuwe InfoMil Perspectief nr. 29 is uit

De nieuwste uitgave van de InfoMil Perspectief is gepubliceerd. In deze editie leest u onder andere hoe Rijkswaterstaat gemeenten helpt met het terugdringen van restafval en hoe het netwerk IMPEL Europese uitvoeringsorganisaties helpt met het implementeren van de milieuregelgeving.

Lijst van potentiële ZZS is bijgewerkt

RIVM heeft in augustus 2018 de lijst met potentiële Zeer Zorgwekkende Stoffen (ZZS) bijgewerkt. Ten opzichte van februari 2018 zijn er 31 stoffen aan de lijst toegevoegd en 35 van de lijst verwijderd.

Nieuw: AIM MaatregelChecker

Met de MaatregelChecker maakt u snel overzichten van voorschriften en maatregelen uit het Activiteitenbesluit en de Activiteitenregeling. De AIM MaatregelChecker is bedoeld voor professionals die voldoende kennis hebben van het Activiteitenbesluit.