InfoMil Actueel 332

InfoMil Actueel

Meld je aan voor de Atlas Werkconferentie Online op 18 mei 2021

Ga mee op ontdekkingstocht door je eigen leefomgeving. Vanaf je bureaustoel thuis allerlei interessante workshops volgen en interessante sprekers horen? Dat kan op dinsdag 18 mei 2021. Dan organiseert het Atlas-team de Atlas Werkconferentie Online. We nodigen je uit om digitaal met ons op ontdekkingstocht te gaan om onze leefomgeving te verkennen. Hoor alles over de nieuwste Atlas-ontwikkelingen: hoe gaan we verder met onze succesvolle tool Check je plek en wat staat er voor de toekomst op de agenda? Meer informatie over het programma vindt je op de website van Atlas Werkconferentie Online.

Rapport resultaat gericht vergunnen

Het rapport resultaat gericht vergunnen geeft inzicht in de juridische mogelijkheden om resultaatgerichte emissiegrenswaarden vast te stellen. Deze resultaatgerichte emissiegrenswaarden dragen bij aan het bepalen van het doel van gezondheid uit het Schone Lucht Akkoord (SLA).

Kwartslag 15: ‘zélf de regie over aanvraagproces’

In deze Kwartslag informeren we u over de actualiteiten van de Omgevingswet en delen we verhalen uit de praktijk. U maakt kennis met onze nieuwe rubriek: hoe is het nu met…? Met de gemeente Staphorst bijvoorbeeld, die haar inwoners zélf de regie geeft over het aanvraagproces van hun omgevingsvergunning.

Webinars Toezicht op energiebesparing gepland

In 2021 staan er 2 webinars Toezicht op energiebesparing op de agenda. Noteer alvast de data in uw agenda: donderdag 20 mei en donderdag 23 september 2021.