Milieuwegwijzer 2021 komt eraan!

De Milieuwegwijzer biedt actuele kennis van de milieuwet- en regelgeving, de stand der techniek bij milieuvoorzieningen en verklaart een groot aantal begrippen. Begin 2021 komt de vernieuwde editie beschikbaar. Haal deze unieke e-pub nog voor de kerst in huis. De geactualiseerde 2021-editie ontvangt u dan medio februari 2021 gratis.

De Milieuwegwijzer behandelt, net als een woordenboek dat doet voor taal, alfabetisch relevante milieubegrippen. Door deze aanpak is de e-pub een handig hulpmiddel voor milieuprofessionals. Of ze nu werken bij overheid, bedrijfsleven of adviesbureau.

De meerwaarde begint al bij het overzicht met afkortingen. Zelfs de doorgewinterde milieuprofessional vindt hier een schat aan onbekende namen, die in de praktijk van alledag toch regelmatig voorkomen. De alfabetische index is een handig vertrekpunt om bij een onderwerp uit te komen. Ook de zoekfunctie is hiervoor te gebruiken. De e-pub bevat bovendien tal van interne kruisverwijzingen naar aanvullende informatie op andere plekken in de wegwijzer. Ook bevat de uitgave vele externe links die de lezer direct naar betrouwbare en relevante informatie op het web brengen.

De uitgave komt voort uit het werk van de samenstellers, Maurits Groen en Wim Verhoog voor MilieuMagazine. Dat blad is al 30 jaar hét vakblad voor iedereen die beroepsmatig met milieu en de leefomgeving bezig is. Aandacht voor de praktijk staat voorop, ook praktijk en regelgeving en beleid komen aan bod.

De e-pub kost € 49,95 (incl. 9% btw).  Bestel de 2020-editie nu en ontvang die nog voor de kerst. De 2021-versie krijgt u dan gratis in februari 2021. Om te bestellen stuurt u een e-mail met in de onderwerpregel 'bestel Milieuwegwijzer 2020 en 2021' naar: redactie@milieu-magazine.nl.