Het menu 'Mijn Taken'

De taken van een ingelogde gebruiker staan verzameld in één menu. Dit menu heet 'Mijn Taken'. U vindt het menu rechtsboven, in de blauwe balk van www.nsl-monitoring.nl.

In het menu 'Mijn taken' staat een overzicht van alle taken die onder uw account zijn opgeslagen. Dit zijn zowel de taken van de monitoringstool en de taken van de NSL-Rekentool. Via dit overzicht kunt u eenvoudig de taak openen, bewerken en opslaan. De taken van de NSL-Rekentool blijven maar een beperkte tijd in het menu beschikbaar.

Mijn taken

Per taak staan doorgaans vier icoontjes weergegeven in de kolom 'opties'. Als u met uw muis boven het icoon zweeft, dan wordt de functie van het icoontje getoond.

MijnTaken, voorbeeld

  • Met het vergrootglas (details) gaat u naar het detailscherm. In dit scherm staat een overzicht van de uitgevoerde acties en kunt u bestanden exporteren uit de Rekentool/Monitoringstool naar uw eigen systeem. Bij bepaalde typen taken, zoals een export, is dit de enige beschikbare optie.
  • Met de rekenmachine (rekenen) start u uw berekening. De taak wordt daarna bevroren, zodat de invoergegevens en uw rekenresultaten met elkaar in overeenstemming zijn.
  • Als uw taak berekend is, dan kunt u met het dubbele vlak (kopieer taak) een nieuwe bewerking starten. De Rekentool maakt daarmee een kopie aan die identiek is aan de taak die u heeft berekend, maar waar geen rekenresultaten aan hangen.
  • De pendelaar (toon op kaart) brengt u naar de kaart van de Rekentool. Hier kunt u uw taak bekijken en/of bewerken.
  • Als uw taak bezig is of in de wacht staat, dan kunt u deze actie stoppen met de knop 'stoppen'.
  • Met de prullenbak (verwijderen) haalt u de taak weg uit uw overzicht.
Betekenis icoontjes in 'Mijn Taken'.
1e icoon 2e icoon 3e icoon 4e icoon 5e icoon

Vergrootglas

details

rekenen

rekenen

kopie

kopieer taak

toon in kaart

toon op kaart

Verwijderen

verwijderen

Stop_knop

stoppen

Tip: Gebruikt u de kopie voor het maken van een variant op uw eerdere berekening? Pas dan de naam en/of taakomschrijving aan in het detailscherm.